Lawe hoʻouna manuahi MA nā huahana BUSHNELL āpau

Komo i nā hōʻike, ke alu like a me nā hoʻololi ʻana ma Kina a me nā ʻāina ʻē aʻe

1. Hiki ke hoʻomaopopo i ka ʻike o nā hoa, hoʻopaʻa i ke ʻano hoʻomohala a me ke kānāwai o nā hoa, a hoʻoholo i ka hoʻolālā hoʻolālā kūpono o ka ʻoihana. Hoʻohui ʻia, paʻa pū kekahi mau hōʻike ʻoihana i kahi nui o nā ʻaha kūkā ʻoihana, nā seminā, a me nā mea ʻē aʻe, i hiki ke hoʻomaopopo hou i ka ʻike ʻoihana.

dv

2. Nānā i ka koi mākeke kūloko a me ka hiki. Ma hope o ka hōʻiliʻili ʻana i nā hoa āpau ma ka honua ma o ka hōʻike, hiki iā ʻoe ke ʻike maopopo i ka wahi hoʻomohala a me kahi mākeke o ka ʻoihana a hoʻomaopopo i ka mākeke kūpono o kāu huahana.

3. Hiki iā mākou ke ʻike i nā hoa kūpono ma o ka launa nui ʻana me nā ʻākena kūloko i ka wā o ka hōʻike. ʻAʻole i ʻoi aku ma mua o ʻelua mau pūʻulu o ka poʻe e komo ana i ka hōʻike, e hoʻolaha ana kekahi i nā huahana, a ʻo kekahi e loaʻa nā huahana. Ma o ka paepae maikaʻi a hāmama o ka hōʻike, he maʻalahi loa ke hoʻomaopopo i ka pae ma waena o nā ʻaoʻao ʻelua.

45cfa30e 38a1b02b 40d834233

4. Hoʻokumu a mālama i ke kiʻi o ka ʻoihana. ʻOi aku i nā wahi a i ʻole nā ​​ʻāina kahi e hoʻopili nui ʻia ai nā mea kūʻai aku a me nā mea hāʻawi, hiki i ka hōʻike ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ke kiʻi o ka ʻoihana, hoʻomaikaʻi i ka kaulana a me ka hoʻokūkū hoʻokūkū o nā huahana. He ʻano kākoʻo a kōkua hoʻi ia i nā mea kūʻai kūloko.

5. ʻO ke kumu o ke kipa ʻana aku i nā mea kūʻai aku hiki ke ʻike ʻia ma o ka hōʻike. He nui paha nā mea kūʻai aku i kahi hui ma kekahi wahi a ʻāina paha, a pono e hoʻopuehu lākou. ʻAʻole ia he pipiʻi akā kūpono ʻole ke kipa wale ʻana. Ma o ka hōʻikeʻike, hiki i nā mea kālepa a mea kūʻai aku paha ke ʻākoakoa e kūkākūkā pākahi, e hoʻomaikaʻi ana i ka maikaʻi o ke kipa a me ke kūkā kamaʻilio.

a26e7f7b dd754f912 910d7501


Ka manawa Post: ʻAp-23-2020